GLS PARTNER

GLS CSOMAGFELADÁS ORSZÁGOSAN

RENDSZERESEN SZERETNE CSOMAGOT FELADNI?
BÍZZA RÁNK!

GLS csomagfeladás, csomagszállítást 40 Kg-ig vállaljuk az ország egész területén.

GLS PARTNER

DEPÓS GLS CSOMAGFELADÁS, CSOMAGÁTVÉTEL

Saját depóinkban Szolnok és Törökszentmiklós környékéről előzetes egyeztetés után akár munkanapokon, munkaidőn kívül is lehetőség van csomag feladásra és átvételre.

Szolgáltatásaink

BELFÖLDI DIREKT ÁRUSZÁLLÍTÁS GYŰJTŐ ÁRUFUVAROZÁS

A 14 gépjárművet számoló belföldi árufuvarozásra alkalmas állományunk biztosítja, hogy az áruszállítás gyorsan, precízen és problémamentesen menjen végbe. Saját járműparkunk 3,5 tonnáig biztosítja a direkt rendszerű belföldi áruszállítást és a megbízóink általi gyűjtő rendszerű árufuvarozást.
Ha megbízható és hatékony belföldi áruszállításra van szüksége, állunk rendelkezésére, hogy megkönnyítsük az üzleti tevékenységét és elősegítsük vállalkozása növekedését az országon belül.

NEMZETKÖZI DIREKT ÁRUSZÁLLÍTÁS GYŰJTŐ ÁRUFUVAROZÁS

Vállalkozásunk a 2000-es évek óta biztosítja a nemzetközi áruszállítás zavartalan folyamatát.
Korszerű gépjárműparkunk segítségével a nemzetközi áruszállítás alkalmával akár több tonnás tömeget is képesek vagyunk az adott célországa juttatni. Célunk, hogy ügyfeleinknek a legjobb szállítási megoldásokat kínáljuk, amelyek segítségével csökkenthetik költségeiket és növelhetik hatékonyságukat.

TEHERAUTÓ BÉRLÉS FURGON BÉRLÉS

Költözne vagy fuvarozna, de nincsen teherautója? Vállalkozásunk a fuvarozási és szállítási szolgáltatások ellátását megbízható és modern teherautó bérléssel támogatja. Ha Ön sem szeretne plusz költségeket fizetni, ha nem szeretne a gépjárműve miatt aggódni, válassza Ön is a kényelmesebb teherautóbérlést.

Minden bérelhető teherautó B kategóriás jogosítvánnyal vezethető.

Egyéb Szolgáltatásaink

IRODA, IRODAHÁZ BÉRLÉS SZOLNOKON

Szolnokon a Keszeg u. 4. szám alatt az Alcsiszigeten a városi zajoktól távol, az üdülő övezet szomszédságában KIADÓ a Koszta Sped Kft. zárt telephelyén lévő irodaépület első emeletén lévő 475 m2-es külön bejárattal kialakított irodarésze.

A teljesen felújított irodaépület Hosszú távra kiadó!

Miért érdemes minket választania?!

Szállításban fontos a jó partner aki megbízható és lehet rá számítani mindig, minden helyzetben. Hosszú évek alatt mi megtanultunk hogy fontos a jó kommunikáció partnereinkkel és tudjuk, hogy sokat számít a gyorsaság és a pontosság ebben a szakmában. Összeszokott és szakképzett csapattal dolgozunk akik képesek a jó és gyors helyzetfelismerésre. Tudnak önállóan dolgozni és rugalmasak ha problémamegoldásról van szó.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

14 + 3 =

2233 Ecser, Apponyi Albert út 42.