Köszöntjük a Koszta Sped Kft. oldalán!

A Koszta Sped Kft. 2000-ben alakult, első körben a hazai áru fuvarozás gyors biztosítására. Vezetőink szemléletmódjának és az akkor még kis létszámú csapatunk kitartásának köszönhetően mára közel 40 főre gyarapodtunk és nemzetközi útvonalon haladunk.

Gépjárműparkunk folyamatos szervizeléssel működik, gépjárműveinkre, munkatársainkra, és a szállított árura megfelelő biztosításokkal rendelkezünk. Járműparkunk 14 darab belföldi-, 7 darab nemzetközi áruszállításra és 15 darab GLS kiscsomagszállításra alkalmas, 3,5 tonnáig terjedő teherbírású járművekből áll ami biztosítja a gyűjtő rendszerű belföldi és nemzetközi áru fuvarozást a direkt rendszerű belföldi és nemzetközi áruszállítást, valamint a GLS rendszerében a kiscsomagszállítást.

A Koszta Sped Kft. 2020. szeptember 01-én a törökszentmiklósi ipari parkban megvásárolt telephelyén megnyitotta az újonnan épült GLS csomagszortírozó üzemét. A megbízónk folyamatos növekedésének köszönhetően ez az üzem már a megnyitásakor kicsinek bizonyult, ezért 2022. szeptember 05-én Szolnokon megnyitotta a második GLS csomagszortírozó üzemét.

Szolgáltatásaink:

– Belföldi direkt áruszállítás
– Belföldi gyűjtő árufuvarozás
– Nemzetközi direkt áruszállítás
– Nemzetközi gyűjtő árufuvarozás
– Ponyvás teherautó, zárt dobozos furgon bérlés (3,5 t-ig)
– GLS csomagfelvétel, GLS kiscsomagszállítás
– Iroda, irodaház bérlés

Miért érdemes minket választania?!

Szállításban fontos a jó partner aki megbízható és lehet rá számítani mindig, minden helyzetben. Hosszú évek alatt mi megtanultunk hogy fontos a jó kommunikáció partnereinkkel és tudjuk, hogy sokat számít a gyorsaság és a pontosság ebben a szakmában. Összeszokott és szakképzett csapattal dolgozunk akik képesek a jó és gyors helyzetfelismerésre. Tudnak önállóan dolgozni és rugalmasak ha problémamegoldásról van szó.

Partnereink

Vegye fel velünk a kapcsolatot

4 + 6 =

2233 Ecser, Apponyi Albert út 42.