GLS csomagfeladás

RENDSZERESEN SZERETNE CSOMAGOT FELADNI?
LEGYEN SZERZŐDÖTT PARTNERÜNK AZ ORSZÁG BÁRMELY PONTJÁRÓL!

Már több, mint 23 éve Magyarország piacvezető kiscsomagszállító cégével a GLS Hungary-vel együttműködve a legnagyobb biztonsággal állíthatjuk, hogy a feladott küldeménye a legjobb kezekbe kerül, belföldön munkanapokon 24 órán belül garantáltan célba ér!

Minden cégnek és magánszemélynek feladott csomagja a legjobb kezekbe kerül. Már a csomag feladásától nyomon követhető a feladott küldemény egészen a célba érkezésig. Nem kell otthon ülnie a címzettnek, mert előre megadott 3 órán belül kézbesítünk. A feladott küldeményét a címzettek kérhetik csomagpontokba, automatákba, de a megszokott módon házhoz történő kézbesítéssel is.
A csomagját feladhatja utánvéttel, melyet a címzett fizethet készpénzben vagy akár bankkártyával is. Kérheti a csomagkézbesítését 12 óráig, vagy akár meghatározott napon, ezen kívül számos lehetősége van különböző szolgáltatások igénybevételére a feladott küldeményével kapcsolatban.

Önnek csak annyi teendője van, hogy kitölti az űrlapot, hogy fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot, meg tudjuk küldeni csomagfeladási díjtáblázatunkat vagy felhívja kollégánkat és készséggel állunk rendelkezésére.

A többit bízza ránk!

5 + 7 =

BODA ZSOLT
+36 20 514 4455
BODA.ZSOLT@KOSZTASPED.HU