Áru fuvarozás

Áru fuvarozás

Mind hazai, mind nemzetközi viszonylatban az áru fuvarozásnak óriási jelentősége van. Hiszen a télen-nyáron, hétköznap és hétvégén is folyamatosan működő szolgáltatás az, ami garantálja a társadalom stabilitását. Ehhez azonban az áru fuvarozás biztosítása mögött egy olyan vállalatnak kell állnia, mely nem csak a gépjárműveket adja, hanem a képzett szakembereket és a lelkiismeretes, pontos sofőröket.

A Koszta Sped Kft. e kritériumoknak maximálisan eleget téve a 2000 óta van jelen az áru fuvarozás haza és nemzetközi piacán. Vállalkozásunk az elmúlt 14 évben kimagasló sikereket elérve, ma már az egyik haza piacvezető szolgáltatónak számit az áru fuvarozás területén belül.

A közel 40 fős alkalmazotti állományunk nap, mint nap biztosítja azt a gördülékeny szolgáltatást, ami az élhető mindennapjainkat megalapozza. Gépjárműparkunk 40, a kötelező engedélyekkel és biztosításokkal rendelkező, jól felszerelt és karbantartott járművet számol. A nagyszámú járműparkon biztosítja megrendelőink számára a gyors, akár 1-3 órán belüli kiállást és az akár 14 tonnás áru fuvarozást.

Azon megrendelőink számára is biztosítjuk az áru fuvarozást, akik 14 tonnánál nagyobb tömegű árut szeretnének célba juttatni, hiszen a megbízható alvállalkozóink 24 tonnáig biztosítják a közúti áru fuvarozást.

Saját járműparkunk 3,5 tonnáig biztosítja a gyűjtő rendszerű áru fuvarozást és a direkt rendszerű belföldi áruszállítást.

Bisnode AA minősítésünk partnereink számára garancia a kockázat mentes áru fuvarozásra.

 

Milyen szolgáltatásokat látunk el az áru fuvarozás területén belül?

  • belföldi áruszállítás
  • nemzetközi áruszállítás
  • gyűjtő áruszállítás
  • direkt áruszállítás
  • kis csomag szállítás
  • futár szolgálat (futárcégek részére)
  • speciális áruszállítás